Cryolipolyse: uitnodiging demonstratie

Cryolipolyse behandeling vetverwijdering
Ontspannen tijdens een cryolipolyse behandeling.

Cryolipolyse (vetverwijdering door gecontroleerde bevriezing) is de nieuwste ontwikkeling binnen mijn praktijk en op het gebied van vetverwijdering. Bij deze behandeling worden vetzones gedurende een bepaalde tijd onder vacuüm blootgesteld aan een extreme kou. Het is wetenschappelijk bewezen dat vetcellen (anders dan bijv. de huid en bloedvaten) onder invloed van extreme kou kunnen afbreken en door het lichaam worden afgestoten, met als gevolg een zichtbare afname van vetophopingen. Deze behandeling is figuurcorrigerend en niet bedoeld om veel kilo’s af te vallen. De behandeling is medisch verantwoord, pijnloos (de kou verdooft) en je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Er is geen speciaal dieet nodig. De cryolipolyse behandelingen voer ik uit met betrouwbare Nederlandse apparatuur (Body-wizard van MedCos), exclusief in de gemeente Alphen aan den Rijn. Voor mooie resultaten en lagere prijzen dan praktijken die met andere apparatuur gelijkwaardige resultaten behalen.

Demonstratie
Heeft u interesse in de cryolipolyse behandeling en wilt u vrijblijvend een demonstratie bijwonen?
Neem dan contact op met Maaike via 071 – 341 0198 of info@skincaremaaike.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.