Wimperserum, werkt dat écht?

realash_wimperserumWe willen het allemaal: langere, vollere wimpers. Maar is dat haalbaar? Op een natuurlijke manier dan? Wat doet een wimperserum? Wij hebben het ondervonden.

Natuurlijk kun je kiezen voor wimperextensions, maar dit ziet er vaak onnatuurlijk uit, is kostbaar, kost ook nog eens veel tijd en is een belasting voor je natuurlijke wimpers. Je kunt ook niet meer even lekker in je ogen wrijven. En met een goede mascara alleen bereik je ook niet wat je wilt. En dan wimperserums. Is dat een oplossing?

Er worden verschillende wimperserums, of wimpergroeiserums, aangeboden, die pretenderen te kunnen zorgen voor de gewenste verlenging. Maar werkt dat ook echt? Bij Skincare @ Maaike stond dit al enige tijd op het verlanglijstje toen een cliënt van onze praktijk met opvallend langere wimpers in de stoel plaatsnam. Wat bleek: zij had een wimperserum gebruikt en droeg zelfs geen mascara meer. Top! Wij hebben het betreffende serum, het REALASH wimperserum, meteen zelf uitgetest met dezelfde geweldige resultaten. Sinds die tijd is het REALASH wimperserum bij ons verkrijgbaar en bieden wij het aan in onze praktijk en via de speciale webshop. In de professionele cosmeticabranche is dit serum als een van de beste getest met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

REALASH WimperserumHet REALASH wimperserum werkt! Na enige weken dagelijks gebruik kun je overgaan op onderhoud en gebruik je het serum nog maar drie keer per week. Een flacon is genoeg voor tenminste zes maanden en kost € 62,50 (excl. € 2,95 aan eventuele verzendkosten). Bestel vandaag nog en over een paar weken vragen jouw vriendinnen wat jíj met je wimpers hebt gedaan!

Van dezelfde firma is ook het BROW wenkbrauwserum verkrijgbaar, voor een zichtbaar vollere wenkbrauw. De kosten hiervan zijn € 61,50 (excl. € 2,95 aan eventuele verzendkosten).

Enkele ervaringen van gebruikers:

‘Je moet even doorzetten en het REALASH wimperserum consequent dagelijks gebruiken en dan merk je na een paar weken echt verschil’.

‘Dit werkt echt. De eerste paar weken dagelijks gebruiken.
Zoals Suzan ook al schrijft, je ziet duidelijk verschil. Ik gebruik het REALASH wimperserum nu niet meer dagelijks maar 2x per week om de wimpers mooi te houden’.

‘Na 2.5 week het REALASH wimperserum te hebben gebruikt zag je al het verschil. Mijn wimpers werden zeker langer! Ik zou het zeker aanraden bij mensen die langere wimpers willen’.

‘Top spul!! Werkt echt! Mijn wimpers zijn zichtbaar voller en langer! Inderdaad volhouden de eerste 6 weken en nu gebruik ik het 2 keer per week. Mijn eerste REALASH wimperserum is nog steeds niet op!’.

Kijk ook eens op de website van REALASH en BROW!

REALASH wimperserum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.