Ervaring met vet bevriezen

Een klein half jaar zijn we verder, sinds de introductie van de Cryolipolyse- of ook wel Freeze Sculpting- behandeling met de Medcos Body-wizard bij Skincare @ Maaike. Hoog tijd voor een update over de ervaring met vet bevriezen tot nu toe!

Ik kan wel zeggen dat er veel vraag is naar deze behandeling. Sommigen wachten liever eerst de ervaringen af van een vriendin of vriend alvorens een afspraak te maken. De foto’s van de dame hieronder zijn gemaakt 12 weken na de eerste behandeling. Deze dame heeft geen aanpassingen in haar (op zichzelf prima) leefgewoonten gemaakt. Zij vroeg zich af wat het resultaat zou zijn als ze ook nog minder zou snoepen. Ze is boven verwachting tevreden en er volgen nog twee behandelingen. Bij de meeste mensen is na de eerste behandeling al een mooi resultaat zichtbaar, bij sommigen duurt het iets langer. De behandeling werkt opbouwend (in zekere zin eerder afbouwend…!!) en bestaat uit een kuur van drie sessies. De vetcellen die door de extreme koude worden geraakt worden gekristalliseerd en door het lichaam uitgescheiden in de weken na de behandeling. Met een normale levensstijl behoud je duurzaam resultaat. Al met al een fantastische uitbreiding van het behandelassortiment en in deze prijs-kwaliteit voorlopig uniek in de regio Alphen aan den Rijn-Leiden!

Kijk voor meer info en resultaatfoto’s op mijn website. Wil je weten of deze behandeling ook iets voor jou kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via 071 – 341 0198 of info@skincaremaaike.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.