Skincare @ Maaike organiseert Beauty Café – UITVERKOCHT

Donderdagavond 6 juni organiseert Skincare @ Maaike in samenwerking met Eetcafé de Hoek Beauty Café!
(Let op: je hebt hiervoor een entreekaart nodig)

Waarom? Skincare @ Maaike bestaat dit jaar 10 jaar!
Van traditionele schoonheidssalon in 2009 naar een praktijk met specialistische behandelingen op het gebied van anti-aging, definitief ontharen en vetverwijdering anno nu. Nog altijd doe ik mijn werk met veel liefde voor het vak en voor de mensen bij mij in de stoel. Blij en dankbaar ben ik dan ook voor het vertrouwen van de mensen in de afgelopen jaren. Tijd voor een feestje!

Wat kun je verwachten op 6 juni? Het promoteam van hannah huidcoach is aanwezig voor professionele huidmetingen, er is een Ladies Pubquiz, een muziekbingo, loterij en meer. Er zijn heel veel te gekke prijzen te winnen. Niet alleen van mijzelf en hannah, maar ook van andere ondernemers*. Een toegangskaart kost € 7,50 en is inclusief een welkomstdrankje. Na afloop is er voor iedereen ook nog een goodiebag.

Wil jij erbij zijn? Reageer dan snel, want er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Wil je er een compleet uitje van maken? Eetcafe de Hoek serveert speciaal voor deze gelegenheid een daghap bestaande uit oerbrood met dipjes vooraf en als hoofd een overheerlijke kipsaté met frites en salade voor € 12,50. Reserveren gewenst via 071 – 341 2019.

* Er zijn prijzen te winnen van:
Skincare Maaike – uw specialistische praktijk
hannah huidcoach
Eetcafe de Hoek
Sport2Bfit
Orange Wellness Sauna
Pedicure Angelique Bakker
Klein specialist in massage
Studio86 by Nikki Hoff
Yoga bij Sas-Ki
Mode en Meer
AANdeWIJN – ADCWijnen
Neuteboom Kaas- Verswereld Hazerswoude
Comfort by Marlies (Optidee)
Ad Noyen Shoes