Office treatment

Omschrijving

De Office Treatment van Juliette Armand is erop gericht om in een korte behandeltijd de huid te boosten.

Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels worden effectief aangepakt.

Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd en zal de huid een flinke oppepper geven.
Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt
om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven of te behouden.

Duur & Kosten

Deze behandeling duurt ca. 55 minuten en kost € 71,50.

Meer informatie

Juliette Armand is opgericht in Griekenland in 1992 en heeft met haar revolutionaire formules en persoonlijke waardes vandaag de dag een internationale status in de professionele beautybranche. Juliette Armand omvat niet alleen hoogwaardige cosmetica, maar ook een persoonlijk en professioneel behandelconcept. De geselecteerde producten voor thuisgebruik hebben een synergetische werking met de behandelingen. Stel uw bezoek aan een cosmetisch arts nog even uit en maak een uitstap naar Juliette Armand, voor nét even dat beetje extra.

Veelgestelde vragen

Zoals bij elke anti-aging behandeling starten we ook hier met een huidmeting met de hannah Skin Analyzer. De behandeling wordt gestart met een reiniging, gevolgd door een milde AHA-peelingcream die met bindweefselgrepen nog wat extra wordt gestimuleerd. Het Phytopeel mask, met drie verschillende zoetwateralgen (20%) heeft een boostende werking en zorgt voor een directe opleving van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een serum en dagverzorging.

Thuis gebruikt u ter versterking van het resultaat en het herstel van uw huid na de behandeling de speciaal ontwikkelde producten van Juliette Armand behorende bij uw behandelprotocol.

U komt in principe circa vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van uw huid. Daarbij wordt u door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose komt u (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Scroll naar top