Cryolipolyse: De enige non-operatieve methode die vet écht verwijdert

De wetenschappelijk bewezen cryolipolyse (vetverwijdering) behandeling met de Body-wizard van MedCos die bij Skincare @ Maaike wordt aangeboden biedt u de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van uw ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden uw vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met veel andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld drie behandelingen van een uur heeft u uw optimale figuur!

Kijk hier voor voor- en nafoto’s van mensen die in onze praktijk zijn behandeld.

Betaalbaar definitief vet verwijderen

Skincare @ Maaike werkt uitsluitend met de nieuwste en meest hoogwaardige apparatuur, de in Nederland ontwikkelde Body-wizard van MedCos. Wij hanteren een vaste lage prijs van € 175,- per behandelkop/ plaatsing van een uur. Indien er twee behandelkoppen/ plaatsingen tegelijk mogelijk zijn dan wordt een vaste lage prijs gehanteerd van € 275,- i.p.v. € 350,-.

Enkele voorbeelden:
> Armen: hierbij zijn twee plaatsingen in een uur mogelijk (€ 275,-).
> Binnenzijde bovenbenen: hierbij kan meestal 1 plaatsing per uur plaatsvinden waardoor u een afspraak van twee uur nodig heeft (€ 350,-).
> Buik: dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid vet/ huid. Of er 1 of 2 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt tijdens de intake in de praktijk bekeken.
> Als bij de buik twee plaatsingen nodig zijn die niet tegelijk kunnen, kan ook een combinatie gemaakt worden van buik met binnenkant bovenbenen. Dan wordt in het eerste uur 1 buikzone en 1 binnenzijde bovenbeen behandeld en in het tweede uur de andere buikzone en andere binnenzijde bovenbeen (€ 390,-).

Zoals u in bovenstaande voorbeelden kunt zien, zijn het aantal plaatsingen/ behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie, en de hoeveelheid aanwezig vet.


Afspraak maken? Dat kan online via de button! Vind u geen gepaste datum, neemt u dan telefonisch contact op via 071 – 341 0198. Deze behandeling kan namelijk ook buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.

Maak een afspraak