hannah productenhannah producten staan bekend om de zichtbare en duurzame huidverbetering. hannah brengt uw huid weer in optimale conditie en vermindert huidproblemen zichtbaar. De producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling en zijn voorzien van huideigen en hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die een diepe penetratie in de huid mogelijk maken en daardoor zorgen voor een optimaal huidherstel.

Het stimuleren van de doorbloeding is een belangrijk onderdeel van behandeling met deze producten. Een slechte of verstoorde doorbloeding is de bron van veel huidproblemen, of het nu gaat om huidveroudering, onzuiverheden, littekens of couperose. Door het verbeteren van de doorbloeding kunnen afvalstoffen worden afgevoerd, werkstoffen worden opgenomen en kan zuurstof worden aangevoerd, wat essentieel is voor het herstellen van de huid.

Klik hier voor een prijslijst van de producten.

Maak voordelig kennis met de huidverbeterende producten
Als nieuwe klant ontvangt u bij de aanschaf van vijf producten uit de huidverbeteringslijn eenmalig een waardecheque t.w.v. € 45,- die u kunt besteden aan een volgende behandeling.

Kijk ook eens op de hannah website!