Apocalypsis Phytopeel therapy (kruidenbehandeling)

Dit behandelprotocol is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, (acne)littekentjes en oppervlakkige rimpels te bestrijden. De behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven. Met deze natuurlijke medium deep peel kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij een snelle celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een combinatie van zoetwateralgen in de Phytopeel zorgt voor een krachtig exfoliatie-effect.

Na de behandeling mag de huid gedurende vijf dagen niet nat worden en niet worden blootgesteld aan de zon. Gedurende deze vijf dagen beschermt u uw huid met Sunfilm SPF30+ en gebruikt u geen andere producten. Na twee dagen begint uw huid te vervellen. Dit kan afhankelijk van uw huidtype mild tot heftig zijn. Voor een zo mooi mogelijk vernieuwingsproces doet u er goed aan de loskomende velletjes niet te verwijderen. Na vijf dagen voert u zelf thuis het herstelprotocol uit. U kunt er ook voor kiezen om de herstelbehandeling in de praktijk te laten uitvoeren. De kosten hiervoor zijn € 79,50 (ca. 75 minuten).

De kosten voor de Apocalypsis Phytopeel behandeling van ca. 75 minuten bedragen € 89,50. Dit is inclusief een cupje met het Clarifying Mask en het Exfo Line Mask, welke u nodig heeft voor de herstelbehandeling. De producten die u dient aan te schaffen voor thuis zijn:

Sensitive Cleansing Gel € 31,40
Cacao Peeling Cream € 34,60
Derma Heal Gel / Cream € 72,00 / € 76,20
Sunfilm Facegel SPF30+ € 43,20
En een op uw huid afgestemd serum.  
   

Deze behandeling kunt u voor het beste resultaat tot drie maal herhalen, steeds met een tussenpoze van een maand of afwisselend met Dermapen micro-needling.

Herstelprotocol
Vijf dagen na de eerste behandeling
– Reinig de huid met Sensitive Cleansing Gel.
– Breng de Cacao Peeling Cream aan met voorzichtige masserende bewegingen om de losse velletjes te verwijderen.
– Breng Clarifying Mask aan (het witte masker) en laat dit 15-20 minuten inwerken om de huid te kalmeren. Verwijder vervolgens met een stoomkompres of met warm water en een washandje.
– Breng het op uw huid afgestemde serum aan en masseer dit in. Breng het Exfo Line Mask (met de korrel) aan met masserende bewegingen. Laat dit indrogen (ca. 15 minuten) en verwijder met stoomkompressen of met warm water en een washandje.
– Gebruik uw dagverzorging en sluit af met de Sunfilm SPF30+.