BHA's Peeling

Omschrijving

De BHA’s Peeling van Juliette Armand is een chemische peeling in gelvorm op basis van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA).

De combinatie van deze zuren zorgt voor een directe en diepe peeling van de huid, waardoor niet alleen de oppervlakkige, maar ook dieper gelegen dode huidcellen worden verwijderd.

Het reguleert bovendien de talgafscheiding en vermindert grove poriën en huidverkleuringen.
Een groot voordeel van deze diepe peeling is dat er geen hersteltijd is en je meteen profiteert van een frissere, stralende huid.

Duur & Kosten

BHA’s Peeling (ca 55 min.), € 79,50
BHA’s Peeling inclusief Bindweefselmassage en epileren (ca. 80 min.), € 95,00

Meer Informatie

Juliette Armand is opgericht in Griekenland in 1992 en heeft met haar revolutionaire formules en persoonlijke waardes vandaag de dag een internationale status in de professionele beautybranche.

Juliette Armand omvat niet alleen hoogwaardige cosmetica, maar ook een persoonlijk en professioneel behandelconcept.
De geselecteerde producten voor thuisgebruik hebben een synergetische werking met de behandelingen.

Stel je bezoek aan een cosmetisch arts nog even uit en maak een uitstap naar Juliette Armand, voor nét even dat beetje extra.

Foto's

Veelgestelde vragen

Zoals bij elke anti-aging behandeling starten we ook hier met een huidmeting met de hannah Skin Analyzer. Naast een reiniging en de BHA’s Peeling worden in deze behandeling onder andere drie verschillende hoogwaardige serums en een kalmerend masker gebruikt. De behandeling wordt afgesloten met een korte maar intensieve bindweefselmassage. Epileren is inbegrepen.

Thuis gebruik je ter versterking van het resultaat en het herstel van je huid na de behandeling de speciaal ontwikkelde producten van Juliette Armand behorende bij jouw behandelprotocol.

Je komt in principe circa vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van jouw huid. Daarbij word je door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose komt u (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Scroll naar boven