Skincare @ Maaike

Onze behandelingen

Specialistische behandelingen

Anti-Aging

hannah Bindweefselmassage

Haal je alles uit je huid! De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de algehele huidconditie worden intensief verbeterd.

hannah Intense

Een intensieve maar heelijke hannah behandeling met de unieke Trans6Peel tegen pigmentvlekken en huidverkleuringen.

BHA’S Peeling

De BHA’s Peeling van Juliette Armand is een chemische peeling in gelvorm op basis van salicylzuur en glycolzuur.

Phytopeel Kruidenpeeling

Een snelle (maar pittige) manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren. Voorkeursbehandeling bij de vale en/of rokershuid en oppervlakkig pigment.

Microdermabrasie

Onder hoge druk worden microkristallen op de huid geblazen en samen met de dode huidcellen weer afgezogen. Je huid wordt als het ware gezandstraald met een superglad en zacht resultaat.

Chronos 50+ Treatment

Een doeltreffende en heerlijke behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden.

Micro-needling

DermaPen Micro-needling is zeer geschikt voor de behandeling van (acne)littekens, het verminderen van oppervlakkiger en dieper pigment en het verfijnen van de huidstructuur. 

Couperose

Verwijde bloedvaatjes in het gezicht die als storend worden ervaren kunnen effectief behandeld worden met de IPL- of Teleway-technologie.

Huidoneffenheden verwijderen

Fibromen en andere oneffenheden kunnen snel en succesvol worden verwijderd met de Teleway-technologie.
Alles over

Definitief ontharen

Behandeling met de nieuwste MedCos IPL-SHR machine van Nederlandse is een uitstekende manier om van ongewenste haargroei af te komen. De hoog energetische lichtflits die het apparaat afgeeft wordt op de huid omgezet in warmte. De warmte wordt door het gepigmenteerde haaruiteinde doorgegeven aan de haarwortel, die hierdoor beschadigt en geen nieuwe haar meer zal produceren.

Veilig & Pijnloos

Met de veilige en nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling door middel van flitslicht, kan ongewenste haargroei op iedere locatie op het lichaam of gelaat behandeld worden met als resultaat een haarreductie van 80-90% in gemiddeld zeven tot negen behandelingen. De gekoelde behandelkop zorgt voor een aangename behandeling.

Niet meer ontharen en geen stoppels

Heb jij last van huidirritatie na het scheren of harsen, ingegroeide haartjes en/of ontsierende stoppels? Kies dan voor definitief ontharen met MedCos IPL-SHR, de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bovendien geeft deze methode het beste resultaat op de lange termijn.

De beste apparatuur voor het beste resultaat

MedCos is een Nederlands bedrijf en marktleider op gebied van IPL-ontharing. Je bent verzekerd van een behandeling met de beste apparatuur voor het beste resultaat.

Skincare @ Maaike

Meer weten?

Prijslijst MedCos IPL

Wil je meer dan twee zones tegelijk behandelen, vraag dan om een aangepaste en aantrekkelijke prijsopgave.

Contact

06 - 1324 3287
De Tas 46, 2396 VM Koudekerk aan den Rijn

Scroll naar boven