Skincare @ Maaike

Onze behandelingen

Specialistische behandelingen

Anti-Aging

hannah Bindweefselmassage

Haal je alles uit je huid! De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de algehele huidconditie worden intensief verbeterd.

hannah Intense

De hannah Intense is een intensieve uitbreiding op de hannah Bindweefselmassage.

BHA’S Peeling

De BHA’s Peeling van Juliette Armand is een chemische peeling in gelvorm op basis van salicylzuur en glycolzuur.

Phytopeel Kruidenpeeling

Een snelle (maar pittige) manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren. Voorkeursbehandeling bij de vale en/of rokershuid en oppervlakkig pigment.

Office Treatment

Het mildere zusje van de Phytopeel kruidenpeeling is erop gericht om in korte tijd de huid te boosten, met direct resultaat.

Chronos 50+ Treatment

Een doeltreffende en heerlijke behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden.

Micro-needling

DermaPen Micro-needling is zeer geschikt voor de behandeling van (acne)littekens, het verminderen van oppervlakkiger en dieper pigment en het verfijnen van de huidstructuur. 

Couperose

Verwijde bloedvaatjes in het gezicht die als storend worden ervaren kunnen effectief behandeld worden met de Teleway-technologie.

Huidoneffenheden verwijderen

Fibromen en andere oneffenheden kunnen snel en succesvol worden verwijderd met de Teleway-technologie.
Alles over

Definitief ontharen

Ontharen door middel van IPL (Intense Pulsed Light) is een techniek ontstaan in de jaren 90. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, permanent van ongewenste haargroei af te komen. De lichtflits wordt op de huid omgezet in warmte. De warmte wordt door het gepigmenteerde haaruiteinde doorgegeven aan het haarzakje, dat hierdoor beschadigt en geen nieuwe haar meer zal produceren.

Veilig & Pijnloos

Met de veilige en nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling door middel van flitslicht, kan ongewenste haargroei op iedere locatie op het lichaam of gelaat behandeld worden met als resultaat een haarreductie van 80-90% in gemiddeld zeven tot negen behandelingen.

Niet meer ontharen en geen stoppels

Heb jij last van huidirritatie na het scheren of harsen, ingegroeide haartjes en/of ontsierende stoppels? Kies dan voor definitief ontharen met MedCos IPL, de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bovendien geeft deze methode het beste resultaat op de lange termijn.

De beste apparatuur voor het beste resultaat

MedCos is een Nederlands bedrijf en marktleider op gebied van IPL-ontharing. Je bent verzekerd van een behandeling met de beste apparatuur voor het beste resultaat.

Prijslijst MedCos IPL

Wil je meer dan twee zones tegelijk behandelen, vraag dan om een aangepaste en aantrekkelijke prijsopgave.

Skincare @ Maaike

Meer weten?

Contact

071 - 341 0198 | 06 - 1324 3287
De Tas 46, 2396 VM Koudekerk aan den Rijn

Scroll naar top