Microdermabrasie

Omschrijving

Microdermabrasie is een fantastische en pijnloze behandeltechniek die je huid gladder, zachter en frisser maakt en vergrote poriën, ondiepe littekens en een doffe of matte teint verbetert. Door middel van een vacuümtechniek worden microkristallen met hoge druk over de huid gestraald, waardoor dode huidcellen verdwijnen en een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Nog betere resultaten krijg je als na de microdermabrasie wordt behandeld met ultrasound. Met strijkende bewegingen glijdt de ultrasound probe over de huid. De onhoorbare geluidsgolven zorgen ervoor dat huidcellen van elkaar worden losgetrild, waardoor de werkstoffen van de producten beter en dieper de huid in kunnen voor een verbluffend resultaat.  

Hoe ziet de Microdermabrasie behandeling eruit?
Zoals bij alle anti-aging behandelingen beginnen we ook hier met een huidmeting en wordt bekeken of de behandeling voor jou geschikt is. Na de reiniging en een oppervlakkige peeling begint de Microdermabrasie: het ‘zandstralen van de huid’. Als de huidconditie het toelaat volgt daarna nog kortdurend een glycolpeeling. Vervolgens worden werkstoffen van een voor je huid geschikt serum ingesluisd door middel van Ultrageluid en volgt er kortdurend nog een kalmerend masker waarna de behandeling wordt afgesloten met Sunfilm SPF30+.

Na de behandeling
Na de Microdermabrasie behandeling kun je wat roodheid verwachten, dit trekt vanzelf weer bij na maximaal twee dagen. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat strepen op de huid zichtbaar worden, dit is normaal en zal snel weer verdwijnen. Ook is lichte vervelling mogelijk in de dagen na de behandeling. Voed je huid daarom goed met jouw huidverbeterende producten en gebruik altijd Sunfilm SPF30 om je huid te beschermen tegen nieuwe UV-schade. 

Wat voor resultaat kan ik verwachten?
Na de behandeling is je huid superglad, stralend en toegankelijk voor jouw huidverbeterende producten, zodat die nog beter hun werk kunnen doen. 

Hoe vaak kom ik voor een behandeling?
Je komt in principe vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van je huid. Daarbij word je door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose kom je (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Duur & Kosten

Deze behandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 84,50.

Scroll naar boven