hannah intense

Omschrijving

De hannah Intense is een intensieve gezichtsbehandeling, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel: de Trans6peel. 

Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Duur & Kosten

Deze behandeling duurt ca. 55 minuten en kost € 79,50.

Meer informatie

De hannah Trans6peel is een zgn. medium deep peeling die zes hoofdingrediënten bevat waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt wordt.

De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.

Pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen, littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. Fijne lijntjes vervagen en de huid wordt gladder. Kortom, dé huidverbeterende behandeling bij uitstek voor de trouwe hannah-fans.

Veelgestelde vragen

De hannah Bindweefselmassage behandeling bestaat uit het meten van de huidconditie met de hannah Skinanalyzer, reiniging, enzymatic peeling, scrub decolleté, stimuleren doorbloeding met Cell Active, onzuiverheden verwijderen, epileren, hannah bindweefselmassage met een speciaal serum, masker en dagverzorging passend bij uw huidtype.

Een slechte of verstoorde doorbloeding is de bron van veel huidproblemen, of het nu gaat om huidveroudering, onzuiverheden, littekens of couperose. Door het verbeteren van de doorbloeding kunnen afvalstoffen worden afgevoerd, werkstoffen worden opgenomen en kan zuurstof worden aangevoerd, wat essentieel is voor het herstellen van de huid. In de hannah behandeling worden specifieke producten gebruikt die de doorbloeding stimuleren en ook de bindweefselmassage draagt bij aan een verbetering van de doorbloeding.

Bindweefselmassage is goed toepasbaar bij huidveroudering, littekens, en bij een vale, vermoeide of slecht doorbloede huid. Maar ook preventief zorgt bindweefselmassage voor vertraging van het ouderdomsproces. Periodiek een bindweefselmassage geeft de huid een enorme oppepper. Bindweefselmassage is niet geschikt bij een gestuwde of sterk verslapte huid. In dat geval kunt u kiezen voor de hannah Basics, een basis anti-aging behandeling voor de huid die geen bindweefselmassage kan verdragen. Deze behandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost € 57,50 (excl. epileren).

U komt in principe circa vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van uw huid. Daarbij wordt u door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose komt u (tijdelijk) vaker voor een behandeling. Klik hier voor een prijslijst van de hannah-producten en een aantrekkelijke introductie-aanbieding voor nieuwe cliënten.

Scroll naar boven