Micro-needling

Omschrijving

Onze specialisatie: dé behandeling voor huidverbetering bij alle indicaties. Wij zijn gecertificeerd om te werken met de beste pen beschikbaar op de internationale professionele beautymarkt: de DermaPen4 en de bijbehorende Dermaceuticals producten. Voor het beste resultaat en snelste herstel. 

Met 16 minuscule naaldjes van chirurgisch staal worden op een vibrerende wijze honderden microkanaaltjes in de huid gemaakt. Doordat de huid op een zachte manier wordt geperforeerd, worden de bindweefselcellen gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd.

Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en rekbaarheid van de huid. Mede door deze stimulatie treedt er een huidvernieuwing op, de huid wordt strakker en littekens en vervagen. Ook oppervlakkige hyperpigmentaties zullen vervagen en een grove huidstructuur zal verfijnen. Tevens vindt een optimale opname van aangebrachte werkstoffen plaats. 

Duur & Kosten

Deze behandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 125,00

Voor & Na

Veelgestelde vragen

De micro-needling behandeling begint zoals alle anti-aging behandelingen met een digitale huidmeting, gevolgd door een goede reiniging en oppervlakkige peeling. Deze maakt de huid makkelijk doorlaatbaar voor de naaldjes van de DermaPen 4. De behandeling is goed te verdragen, het geeft een prikkelend en scherp gevoel. Verdoving is niet nodig. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Daarnaast is het ook goed om uw huid – als afwisseling op de andere behandelingen uit ons assortiment – eens een andere prikkel mee te geven.

De behandeling kan worden ingezet bij:

– Fijne lijntjes en rimpels
– (Acne)littekens
– Pigmentophopingen
– Grove huidstructuur en grove poriën
– Vale/ slecht doorbloede huid
– Zonneschade
– Striae/ striemen
– Couperose

Heeft u diabetes, gebruikt u bloedverdunners of zijn er andere (medische) omstandigheden, dan is het mogelijk dat deze behandeling voor u (op dit moment) niet geschikt is. Uit het intakeformulier, dat u voorafgaand aan uw behandeling invult wordt dit duidelijk en dan is er vooraf al contact over de (on)mogelijkheden.

Direct na de micro-needling behandeling ziet de huid er rood/roze/ vlekkerig uit. De roodheid neemt meestal vrij snel af, maar kan de dagen erna aanwezig blijven. Na een aantal dagen kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect, omdat de dode huidcellen nu opgeruimd worden en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De ontwikkeling van bindweefsel is een langdurig proces wat aanhoudt tot maanden na de behandeling. Bij het invullen van de intake ontvangt u tevens de nazorginstructies.

De verticaal vibrerende naaldjes van de DermaPen zorgen voor zeer veel rechte kanaaltjes, waardoor de effectiviteit vele malen beter is (meer kanaaltjes) en het huidherstel gemakkelijker (kanaaltjes zijn kort en recht) dan bij een behandeling met een dermaroller, die over de huid rolt en daarmee op een pijnlijke wijze in feite sneetjes maakt die een langer huidherstel nodig hebben. Bovendien is de naaldlengte van de DermaPen per zone instelbaar, waar de dermaroller een vaste naaldlengte heeft. Er is overigens wel een dermaroller voor thuis beschikbaar met een naaldlengte van 0,3 mm. die door de geringe diepte voor thuisgebruik wel zeer goed geschikt is. Tijdens de behandeling wordt – afhankelijk van de zone en het behandeldoel – gewerkt tot een diepte van maximaal 3 mm bij dikkere littekens.

De Dermaroller 3.0 mm van de hoogste kwaliteit is ideaal voor thuisgebruik en kost € 105,-, inclusief reinigingsset.
Deze kunt u bij wekelijks gebruik een jaar lang gebruiken.

 

U komt in principe vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van uw huid. Daarbij wordt u door ons gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose komt u (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Scroll naar boven