Phytopeel Kruidenpeeling

Omschrijving

De Phytopeel kruidenpeeling is een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke medium deep kruidenpeeling kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

De veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van een combinatie van verschillende zoetwatersponsen:

Kruiden met alpha hydroxy acids (AHA) met een concentratie van maximaal 40% en een pH-waarde van 2,5.
Deze combinatie versterkt de effectiviteit van de behandeling bij o.a. rimpels, huidverkleuringen en littekens.

Op basis van jouw wensen en huidindicatie kiezen we ofwel voor de Phytopeel Pure behandeling (100%) of de Phytopeel Lite behandeling (30%).

Duur & Kosten

De Phytopeel Pure behandeling duurt ca. 70 minuten en kost € 92,50.
De Phytopeel Lite behandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 79,50.

Meer informatie

Juliette Armand is opgericht in Griekenland in 1992 en heeft met haar revolutionaire formules en persoonlijke waardes vandaag de dag een internationale status in de professionele beautybranche. Juliette Armand omvat niet alleen hoogwaardige cosmetica, maar ook een persoonlijk en professioneel behandelconcept. Stel uw bezoek aan een cosmetisch arts nog even uit en maak een uitstap naar Juliette Armand, voor nét even dat beetje extra.

Veelgestelde vragen

Zoals bij alle anti-aging behandelingen beginnen we ook hier met een huidmeting en wordt bekeken of de behandeling voor jou geschikt is. Na de reiniging wordt de Phytopeel Pure  kruidenpeeling met masserende bewegingen aangebracht. Vervolgens krijg je als je huid dit toelaat kortdurend nog een glycolpeeling, gevolgd door een kalmerend masker. De behandeling wordt afgesloten met de Sunfilm SPF30+.

De Phytopeel Lite behandeling wordt voorafgegaan door een milde AHA Peeling Cream, die met Bindweefselgrepen wordt geïntensiveerd. Vervolgens wordt het Phytopeel Lite Mask aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een huidverbeterende verzorging en Sunfilm SPF30+.

De behandeling is pittig, maar goed te doen. Na de behandeling is je huid rood en warm en voelt bij aanraking prikkelig aan. Het prikkelige gevoel kan tot de dag erna aanhouden en heeft te maken met de lange doorwerktijd van de behandeling.

Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de huid met hyperpigmentatie, rimpels, littekentjes en verslappingen. Ook preventief is dit een zeer geschikte behandeling om je huid mooi te houden.

Na de Phytopeel Pure behandeling mag de huid, omdat de werking van de peeling enige dagen aanhoudt, voor het beste resultaat gedurende vijf dagen niet nat worden en niet worden blootgesteld aan de zon. Ook warmte en zweten moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Gedurende deze vijf dagen bescherm je je huid met Sunfilm SPF30+ en gebruik je geen enkel ander product. Na twee dagen merk je dat je huid begint te vervellen. Na vijf dagen voer je thuis zelf het herstelprotocol uit. je krijgt hiervoor van ons een cupje met het Exfo Line Mask en het Clarifying Mask. Je krijgt deze nazorginstructie mee. Thuis gebruik je ter versterking van het resultaat en het herstel van je huid na de behandeling de speciaal ontwikkelde producten van Juliette Armand behorende bij jouw behandelprotocol.

Na de Phytopeel Lite behandeling is vervelling niet – of in sommige gevallen in beperkte mate – aan de orde en kun je je huid direct weer verzorgen zoals je gewend bent.

De behandelresultaten zijn uitgebreid onderzocht en bewezen, waarbij de resultaten beter zijn dan elke andere methode wanneer het om een gecombineerde werking van exfoliatie en anti-aging gaat. Amerikaans onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat de kans op het ontstaan van huidkanker tot wel 80% verminderd kan worden wanneer er regelmatig een medium deep peel wordt ondergaan. Na de herstelbehandeling merk je een gladdere, egalere, gezonder uitziende huid. Bij de Lite behandeling heb je direct na afloop al een aanzienlijk opgefriste, stralende huid. Het mag duidelijk zijn dat het resultaat van de Pure behandeling wel aanzienlijk langer aanhoudt.

Je komt in principe vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van je huid. Daarbij word je door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose kom je (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Scroll naar boven