hannah Bindweefselmassage

Omschrijving

De hannah Bindweefselmassage – dé massage voor huidverbetering – stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Het resultaat? Een mooiere, stralende, gezonde huid.

Hoe ziet de hannah Bindweefselmassage behandeling eruit?
Zoals bij alle anti-aging behandelingen beginnen we ook hier met een huidmeting en wordt bekeken of de behandeling voor jou geschikt is. Na de reiniging worden gezicht, hals en decolleté gepeeld en wordt de doorbloeding gestimuleerd met unieke producten uit het hannah-systeem. Na de Bindweefselmassage volgt er nog een kalmerend en voedend masker, waarna de behandeling wordt afgesloten met een huidverbeterend product en Sunfilm SPF30+. 

Is de hannah Bindweefselmassage pijnlijk?
De behandeling is pittig, maar effectief en over het algemeen vooral lekker! Op plekken waar de huid meer verkleefd is, kan het wel wat gevoelig zijn. Na de behandeling is je huid mooi roze en ziet er supergezond uit.

Hoe vaak kom ik voor een behandeling?
Je komt in principe vier keer per jaar voor een intensieve behandeling en onderhoudt thuis zelf de conditie van je huid. Daarbij word je door mij gecoacht. Bij specifieke doelstellingen, zoals het verminderen van pigmentatie of couperose kom je (tijdelijk) vaker voor een behandeling.

Duur & Kosten

Deze behandeling duurt ca. 90 minuten en kost € 95,00 (incl. epileren).

Geïnteresseerd?


Maak nu een afspraak

Scroll naar boven